Ensam med hunden

Är solo på landet hela helgen. Älskaren R skulle tydligen på hojtur uppåt landet till och med söndag kväll, och han åkte i går. Är lite osäker på varför jag ens är här, för så himla kul är det inte när jag är ensam, sjuk och det är dåligt väder. Det finns ingen TV som kan distrahera (eller jo, men det går inte något bra i basutbudet), och endast begränsat med internettid. Jag var helt utslagen i går kväll, men nu börjar det väl hyfsa till sig lite grann, och jag är nästintill pigg.

Det är en ganska obekväm säng, och allt är svårare och mindre tillgängligt här. Hade jag vetat att han skulle bort hade jag nog stannat kvar i stan när jag kom hem ifrån Umeå, för han var ju ändå inte närvarande trots att han var ledig. Blä. Har i alla fall hans föräldrar att roa mig med, och de är himla trevliga. Tur det, tänk om det hade varit en elak svärmor som vill ha sin son i fred! Haha!

I dag ska jag vara hundvakt nu på eftermiddagen, åt den där stora svarta lekfulla klumpen. Jag orkar ju inte riktigt med i hennes tempo, och rycker hon i kopplet så släpper jag bara. Hon kommer (hoppas jag) ändå om man ropar, och jag vet ungefär vart hon skulle ta vägen om hon rymmer. Det vore ju synd att slarva bort henne…

Labradorblandning, jag ska vara hundvakt i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/ensam-med-hunden/

1 ping

  1. […] Det blev en hund, och därmed den som fanns närmast tillhands: Svärisarnas labradorblandning Kajsa. Det tog tid! Jag la närmare fem timmar på den, och det är inte ett särskilt stort papper […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.