Klipp och museum

Efter jobbet blir det en hel massa roliga saker. Först ska jag klippa mig, för jag ser ut som en rufsig byracka i håret. Det blir alltså ett välbehövligt klipp. Sen ska jag träffa kollegan M, som slutar tidigare i dag, och så ska vi gå och käka och sen gå på Fotografiska! Vi hade ju bokat in det vid ett tidigare tillfälle, men då var hon trasig. Två handikapp ska ut och roa sig, alltså! Det ska bli kul.

Jag tog med ryggsäcken med prylar jag ska ha med till lantstället redan i morse, så att jag slipper åka hem mellan. Det är sånt jäkla kaos när man ska hem till mig, både på tunnelbanan (de kör tre tåg i timmen utan att sätta in ersättningsbussar), och så är det vägarbeten som gör att bilavfarten är avstängd också. Inte smart att lägga sådana saker samtidigt, man kan tycka att berörda parter borde kolla med varandra innan de startar ett stort arbete…

I dag slipper jag förhoppningsvis köerna i alla fall, eftersom det är lite senare. Men på E20 söderut är det alltid kö, oavsett om det är söndag mitt på dagen eller fredag i rusningstrafik. Men först får ni hålla tummarna för att jag blir lite snyggare efter ett klipp. Det vore faktiskt på tiden.

Väg, trafik

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/klipp-och-museum/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.