Slipper oro

Nu känns det helt plötsligt så mycket bättre på morgnarna! Bara grejen att jag vet att jag blir både hämtad och hemkörd tar bort en del av det jobbiga. Det är skönt att slippa oroa sig. Sen är det självklart helt fantastiskt att faktiskt bli det också! Jag kan gå upp nästan trekvart senare på morgonen, och ändå ha gott om tid. Tidigare, när jag åkte hem, spelade det ju ingen roll hur lång tid det tog, men till jobbet måste man ju faktiskt i tid.

Ett par dagars icke-regnande på det gör lite skillnad också. Inte för att det har varit särskilt varmt och skönt, men så länge det inte regnar är jag glad. Nu är det redan fredag, så i kväll åker jag och möter älskaren R vid hans jobb. Det är dags att åka till lantstället och träffa katterna igen! Tydligen hade kattmaten tagit slut i tisdags, så de fick krossad hundmat en dag, innan han hade handlat ny. De hade verkligen gillat den, puckon. Nu: jobb! Veckan har gått fort!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/slipper-oro/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.