Ny säng!

Åhh, vet ni vad? Min älskade R har köpt ny madrass, bäddmadrass och ställbar ribbotten med fjärrkontroll åt mig på lantstället! Han om någon vet hur fruktansvärt illa jag sover, och i går kväll åkte han och hämtade den! Jag är så fruktansvärt tacksam, för jag älskar att vara där, men det är inget kul när jag bara har ont och är trött. Och tydligen tycker han att jag är värd att investera i, för jag har inte råd med ännu en ny säng själv. Tänk om fler tyckte det!

Säng med randiga kuddar

Jag köpte ju en likadan säng i vintras, som jag har hemma, och den är toppen! Det är så skönt att med bara ett knapptryck kunna ändra läge när jag måste byta vinkel. Och den har perfekt hårdhet, vilket jag behöver med en trasig rygg. Det var osäkert om han skulle kunna få den på plats själv, men det ordnar sig i kväll när jag kommer och pekar med hela handen. Dagens plus: R!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/ny-sang/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Lyd Tofflans råd och var rädd om denna där!!!

  1. Det ska jag verkligen vara!

  • Emelie on juni 29, 2012 at 20:57
  • Svara

  Det låter som att vinden har vänt för dig! Önskar bara att smärtan kunde ge med sig!!

  1. Ibland känns det så! Väldigt upp och ned, men jag är glad ändå!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.