Deadline och pekfingervals

Jag tar tillbaka det där jag sa om att handlederna var bättre. Bandagen i samband med vila gjorde en stor skillnad, men nu efter fyra dagars jobb – trots pekfingervalsen så gott det går – så är det lika illa som förra veckan igen. Ska försöka att undvika att använda vänsterarmen i så stor utsträckning det bara går, resten av veckan. Tur att det inte ringer så mycket, då hade jag varit helt körd.

Älskaren R är klar med sin del av jobbet inför den där deadlinen, och allt funkade bra från hans avdelning. De andra hade inte varit lika duktiga, och i stället för att gå på semester lite tidigare, från och med i dag (eftersom han jobbat 15-timmarsdagar), så blev han beordrad att stanna. För att det ska finnas någon ansvarig från avdelningen på plats inför kund, helt enkelt.

Det blev en lika lång dag i går, och fortfarande ingen mat hemma. Åt en burk tonfisk till middag. Förhoppningsvis är de klara på fredag, annars kanske han får jobba helg, och på semestern nästa vecka. Kul.

Men jag tänker ha kul i alla fall, för jag ska ha med mig två vänner till lantstället. Det är bästa M som jag hänger med stup i kvarten, och så kollegan/vännen M. M&M, haha! Det verkar som om det ska regna hela tiden, men det gör inte så mycket. Vi kan definitivt roa oss ändå. Ska bara överleva en dag till först…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/deadline-och-pekfingervals/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.