Kallt men underbart

Det är lite synd om alla som har haft semester nu, med tanke på allt regn. Det var väldigt fint i maj, och på midsommarafton, men i övrigt har det varit ytterst få fina dagar! Jag bryr mig inte så mycket när jag jobbar, men det vore ju trevligt om man kunde vara ute på helgerna utan att frysa ihjäl eller regna bort. Jag som skulle bada så jäkla mycket i sommar, det går sådär. Inget kul när det är 17 grader i luften och regn, liksom.

Vi har inte haft så bra väder den här helgen. Kallt, blåsigt, spöregn, men vi grillade i alla fall. Det är supermysigt att sitta ute på verandan och glo ut över vattnet när man käkar, men det har inte gått att göra en enda gång hittills i sommar! Och det är nästan mitten av juli! Det kan i alla fall inte bli så mycket sämre, det är ju skönt… Så länge jag slipper vinterkläder och mössor och skit så är jag nöjd.

Mössa, kallt

Nu är vi hemma i alla fall, logistiken hem var betydligt enklare den här gången. Raka vägen, inga konstigheter, inga katter (för älskaren R åker tillbaka igen i morgon kväll), inga matkassar. Har haft en riktigt trevlig helg med mina underbara vänner. Vi har inte gjort något särskilt, och jag är astrött, men glad att jag inte haft mer ont än vanligt. Det blir nog en tidig kväll, vi har ägnat åt oss annat än sömn…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/kallt-men-underbart/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 15, 2012 kl. 23:54
    • Svara

    Låter som om du har haft det skööönt… Vi hade tur med uppehållsväder mitt på dan när vi var ute. I kväll har det plaskat blött och vi har sett på TV och läst och bara haft det gott! 😀

    Ha en bra arbetsvecka!

    1. Tack! Ja, vi gjorde inte så mycket men det var bra ändå! Njut av semestern!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.