Klädval och ont

Tänk om vädret kunde bestämma sig någon gång, så att man fick vara nöjd och antingen slippa frysa eller vara alldeles för varm under dagen. Det blir liksom aldrig rätt klädval på morgonen, för även om det är klarblå himmel och strålande sol då, så kan det komma en hagelskur eller regn och åska. I dag testar jag kjol igen, för det ser ut som om det kan bli okej. I en perfekt värld.

Sol och blå himmel

Efter jobbet drar jag till tåget och åker söderut till lantstället. Jag pallar inte med en grillfest i dag, efter en veckas jobb, en lång dag med mycket resor, och så här ont. Hade det varit i morgon hade jag gärna gått (tror jag), men som det känns nu är det omöjligt. Jävla rygg. Det är i alla fall sista dagen för veckan, och men lite tur känns det bättre, kanske till och med som vanligt efter helgen. I och för sig är mitt ”vanliga” en jävligt smärtsam tillvaro, men jag brukar inte vara så här trött. Zzz.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/kladval-och-ont/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 20, 2012 kl. 11:51
    • Svara

    Hoppas du får en bra helg! Vila och bara ha det gott med R!

    1. Tack detsamma!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.