Lustiga och olustiga händelser

Det var lite lustigt i taxin på väg från jobbet i går. Skulle hämta en mousetrapper på Arbetsförmedlingen, som ligger i det stora köpcentret vid Globen. Chauffören verkade ha lite problem med både det ena och det andra, och han satt och pratade för sig själv, bet på naglarna och pustade ut högljutt varenda gång han hade svängt eller stannat vid ett övergångsställe. Och kliade sig frenetiskt på armen efter varje sväng.

Vi småpratade lite, och han upprepade det jag sagt ett par gånger innan han svarade, och sen kom svaret fyra-fem gånger. Hade jag varit nervöst lagd hade det kanske inte varit så roligt, jag antar att det rörde sig om någon mild form av tvångssyndrom eller så. Han körde i alla fall väldigt bra och var trevlig, och fram kom vi (efter ganska många omvägar och beslut i sista sekund) till slut. På vägen såg jag en snubbe sitta med hela handen i ett ölglas på en uteservering. Öh…

Fick i alla fall en mousetrapper till låns, och ett meddelande där det stod att jag ska höra av mig när min anställning tar slut. Öh, jag trodde att de skulle boka in ett faktiskt möte? Måste alltså dubbelkolla igen, när deras semestrar börjar närma sig slutet. Det kan väl inte ha blivit fel ytterligare en gång? De sa ju att jag skulle få förtur i kön när hon var tillbaka, men det lät ju inte alls så nu. Djup suck!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/lustiga-och-olustiga-handelser/

2 kommentarer

  • Christinajuli 10, 2012 kl. 10:59
  • Svara

  Du lyckades hålla dig för skratt iaf?
  För att prata om något helt annat så får vi nog snart hoppas att vi inte regnar bort….
  Kram

   • juli 10, 2012 kl. 12:31
   • Svara

   Ja, jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle skratta eller gråta!
   Regn, ja… Och värre blir det! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.