Projekt strand

Solen lyser, och jag har en plan som är lika lysande! Ska packa ihop en liten picknickkorg och dra iväg till en badplats med stor sandstrand! Det ska bli så skönt, ligga och slappa, läsa, sola, lyssna på musik, men framför allt självklart att bada! Jag är superglad, älskaren R är måttligt road (eller inte alls, faktiskt) men får lov att göra det ändå.

Brygga vid vattnet på lantstället, hav och bad

Hoppas jag. Det är han som kör när jag käkar värktabletter, och jag hittar inte i alla fall. Han kommer med allra största sannolikhet att försöka nästla sig ur situationen, men så länge han inte är sjuk eller ledsen på riktigt får han faktiskt följa med. Jag vill det här, och han får nästan alltid göra som han vill. Så det så. Återkommer förmodligen med rapport senare om hur Projekt Strand har gått. Vad ska du göra i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/projekt-strand/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.