Så jävla arg!

På väg hem från jobbet samåkte jag med någon tant som släpptes av vid vad som verkade vara någon sorts sjukhem eller äldreboende, mittemot Stadshuset. Jag satt i baksätet, och såg inte vad de pysslade med. Sedan åkte vi hem till mig, och när jag fick tillbaka färdtjänstkortet (de behåller det under resans gång) så var det inte mitt. Idioten hade gett mitt kort till en ouppmärksam tant, som inte heller brydde sig om att se att det var sin värdehandling hon fick tillbaka.

Idiot t-shirt

Jag blev så jävla förbannad. Frågade chauffören vad han hade tänkt göra åt saken (för jag använder ju kortet två gånger om dagen), och han sa att han skulle åka tillbaka till adressen där han lämnade tanten och försöka hitta henne och byta tillbaka. Helt galet. Ringde färdtjänstens kundtjänst, och de sa att det var chaufförens ansvar. De kan beställa ett nytt åt mig, om jag inte får tillbaka det i dag, men det tar en vecka innan jag får det. Och ingen låter mig åka utan kort.

Så jävla arg. Fy fan, så dåligt. Kortet är inte bara en värdehandling, det är också skillnaden mellan att kunna åka någonstans och inte. Dessutom får jag ju betala som vanligt för resorna, och då tänker jag skicka krav till taxibolaget vars förare gjorde det här, för det är inte mitt fel. Det var drygt en timme sedan jag blev avsläppt hemma, och än har jag inte hört något. En timme till, sen ringer jag bolaget och frågar hur de tänker lösa situationen. Och hur det går tänker jag dra ut på, så det får ni inte veta förrän i morgon bitti…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/sa-javla-arg/

2 kommentarer

  • Tofflanjuli 11, 2012 kl. 15:21
  • Svara

  Men vilken jävla idiot!!!! 👿

   • juli 11, 2012 kl. 15:45
   • Svara

   Mrmmlllgrrrr!!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.