Vaccinerad

I dag var jag och vaccinerade mig mot TBE på vårdcentralen, tillsammans med älskaren R. Det finns mycket fästingar på lantstället, men varken jag eller katterna har haft en enda i år! Konstigt. Hunden har haft en hel del, som vanligt, men hon är ute och kutar betydligt mer än missarna. Nu är min arm öm, det känns som om den håller på att lossna. Alltid samma sak med de där jävla medlen de sprutar in. Det vore mycket bättre om det gjorde ont när de stack i stället!

Syrrans dotter fick en gnuggistatuering med en fästing när hon tog sprutan för ett tag sen, men jag fick ingen, trots att vi frågade. Jag känner mig åldersdiskriminerad, jag ville också ha en! Ja ja, nu slipper jag ta någon mer spruta på några år i alla fall. R åkte direkt ut till lantstället sen, så nu är jag solo fram helgen.

Var helt förstörd när jag kom hem, orkade knappt kliva ur bilen. Har legat i soffan sedan dess, och tänker göra det tills jag går och lägger mig i kväll, med undantag för lite smörgåsbredning eller annan lättlagad middag. Kul…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/vaccinerad/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuli 24, 2012 kl. 19:49
  • Svara

  Urk för fästingar! Jag har tagit vaccin och fyller på då och då med doser, men det behövs ingen mer påfyllnadsdos förrän nästa år, tror jag. 😀 Jag fick också skitont i armen sist! 🙁

  1. Jävligt mycket arm-ont! Men en gång var tredje år (eller är det var femte nu, kanske) känns ändå som en droppe i havet, jämfört med en släng av TBE!

  • Tofflanjuli 25, 2012 kl. 10:18
  • Svara

  ”…en släng av TBE…” Jaru, helt klart är det värt att bli stucken. Känner en som fick TBE och som aldrig blev frisk. Hemskt!

  1. Ja, fy fan. En del råkar verkligen ut för värsta sorten och blir helt förstörda. Inte kul!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.