Vinnare i tävlingen!

Då var tävlingen avslutad, tack till alla som var med! Eftersom livet inte är ett dugg rättvist kan tyvärr bara en komma först, och vinnaren den här gången är… Monia! Grattis! Hon delade dessutom med sig av ett litet knep när det gäller lampor: Att köpa en fristående dimmer med dosa som man enkelt kopplar in till lampan, så att man kan dimma belysningen beroende på situation. Ibland kanske man vill ha väldigt dämpad belysning till ett glas vin med sambon i soffan, och ibland behöver man kanske lite mer ljus för att läsa en bok eller liknande. Bra tips!

Tävling hos Arga Klara i samarbete med belysningsdesign.se

Grattis Monia, hoppas att du hittar något trevligt, kom gärna tillbaka och berätta gärna vad det blir! Håll utkik efter fler tävlingar i framtiden, vem vet vad det blir nästa gång…? Vinnaren meddelas via mail under dagen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/vinnare-i-tavlingen-3/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.