Low maintenance och kräftor

Sådärja, kräftor tinade, vin och gå-bortchoklad inhandlat, hår tvättat och fixat, smärtlindring på G, vilat lite och har Mötley Crüe i högtalarna. Det verkar kunna bli en riktigt bra dag ändå! Älskaren R har åkt till lantstället för att måla och greja, och jag överväger att kolla om det finns något i garderoberna som kan rensas ut. Jag har inte tillräckligt med plats, och det känns som om jag har en del kläder som jag aldrig använder.

Jag lär ju inte orka fixa allt, men jag skulle kunna börja med något i alla fall. Och så ska jag kleta på lite smink och boka en taxi. Viktigt, glöm ej. Värdinnan för festen har tydligen en väldigt varm lägenhet, så det blir inte så mycket kläder på i kväll, tror jag. Tio lättklädda damer som dricker drinkar och äter kräftor, det ni! Om kräftor säger jag som min systerdotter, 3 år, svarade när hon blev tillfrågad om något hon åt var gott: ”Ja, vad skulle det annars vara”?

Kräftor

Så sjukt gott. Fick tyvärr inte tag på samma sort som jag åt förra helgen, de var helt fantastiska och hade fått bäst i test någonstans. Men å andra sidan har jag aldrig ätit några kräftor som varit äckliga, så jag lär väl bli nöjd oavsett. Jag är tydligen low maintenance. R säger att han aldrig har träffat någon som kräver så lite, och är så enkel att vara med. Om det säger jag också: ”Ja, hur skulle det annars vara?” Jag vill inte vara mer beroende av någon, jag är fri och ser efter mig själv. Oj, sidospår. Mot garderoben!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/low-maintenance-och-kraftor/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 25, 2012 kl. 18:08
    • Svara

    Sörpla gott! 😛

    1. You know it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.