Datorskruvande och Blåtand

I går kväll hade älskaren R varit och handlat lite datorprylar, trådlöst tangentbord och mus, styrd av med blåtand, och en ny hårddisk till min gamla dator. Den kraschade ju helt plötsligt i våras, och jag skaffade en lite mindre variant i stället. Den var ju inget vidare, men har fungerat okej på resor. Bloggar faktiskt hellre med appen i telefonen, än att sitta och skriva på lilla datorn… Med lite tur går det att laga min gamla – jag kan inte göra det själv. Han stoppade in hårddisken i går kväll, men det lite jobb kvar. Det blev två skruvar över, så jag är inte helt övertygad om hans skicklighet ännu. Bluetooth, förresten, har fått sitt namn den danska vikingen Harald Blåtand. Jo, faktiskt.

Bluetooth, blåtand

I kväll blir det förhoppningsvis ett besök på gymmet, och så behövs det mat. Inte alls optimalt, för folk får lön nu, men det är skralt på grönsaksfronten hemma. Ingen mjölk till kaffet har jag heller! De två sakerna, träna och handla, kommer förmodligen att ta all energi jag har i dag, så jag spar mig tills dess. En kall, blåsig tisdag, skittråkigt i alla fall, och jag håller mig helst inne. Kanske värmer mig med något indiskt till middag, och hoppas på svar på saker.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/datorskruvande-och-blatand/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: