Idioter i trafiken

Alltså, ibland förundras jag över hur taxichaufförerna som kör färdtjänst orkar vara trevliga mot alla idioter som åker. I går var det en riktigt dum tant, som inte bara var otrevlig, utan även riktigt puckad. Hon hade beställt bilen en timme innan sitt läkarbesök, mitt i stan, kom inte ut i tid själv, och klagade hela vägen över att hon inte skulle hinna. Vad förväntar man sig, mitt i värsta rusningen? Hon kom ändå fram en kvart innan sin tid till slut, och var irriterad över att hon var så sen och att hon varit tvungen att samåka.

På vägen klagade hon frekvent över att folk körde om, och att chauffören släppte in en bil där två körfält gick ihop. Vid ett annat ställe blev hon riktigt sur, när chauffören lämnade företräde i en korsning.
-”Släpp inte förbi dem då!
-”Jag måste, högerregeln gäller.
-”Då kommer vi ju aldrig fram!

Vägskyltar i trafiken

Ugh. Hela vägen klagade hon på saker längs vägen. Det borde väl varit jag som klagade, för hon var sen, klagade på saker som var hennes eget fel, och hade dessutom fel i det mesta hon hackade på längs vägen… Jag har jobbat mycket med människor, och efter ett tag inser man att det finns många som faktiskt är jävligt otrevliga bara för att de kan. För att de tror att de har rätt (det har de aldrig). All heder till folk som inte är otrevliga tillbaka, trots att det ofta är berättigat. Jag fick bita mig i tungan hela vägen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/idioter-i-trafiken/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jilinaseptember 14, 2012 kl. 10:51
  • Svara

  Vad ska man säga. Vilken idiot rent ut sagt. Och ja, den som borde klagat är ju du och inte hon. En del lever tyvärr i sin egen lilla värld.

   • Klaraseptember 14, 2012 kl. 12:17
    Författare
   • Svara

   Ja, det verkar vara många som gör!

  • Tofflanseptember 14, 2012 kl. 20:26
  • Svara

  Ni skulle ha dumpat hennI!

   • Klaraseptember 14, 2012 kl. 20:31
    Författare
   • Svara

   Ja, om JAG hade fått välja hade hon åkt ut redan i tunneln på väg in till stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.