Konst och konstigt

Det har ju blivit en hel följetong (ja, det ska egentligen stavas med o, inte följetång, och i plural heter det följetonger) av all konst på hotell på mina resor och vedermödor under våren och sommaren, så även nu. Det är ett annat hotell, som inte tillhör någon stor kedja, och byggnaden är ett ganska sunkigt tegelkomplex, typiskt för 70-talet. Korridoren där vi har vårt rum ger en känsla av ett kontorslandskap, med stora bruna trädörrar och heltäckningsmatta.

Korridoren i hotell Dragonen i Umeå. Om konst på hotell.

Jag är lite osäker på vad konsten i rummet föreställer. Det skulle kunna vara höst, träd vid en å, och någon slags rörelse, men jag är inte säker. Satt en stund och försökte komma på vad det skulle vara, men jag har gett upp nu. Antar att jag inte förstår mig på det här med konst. Vad tror du att det kan vara?

Tavla på hotell Dragonen i Umeå. Om konst på hotell.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/konst-och-konstigt/

2 kommentarer

    • Tofflanseptember 4, 2012 kl. 15:37
    • Svara

    Jag tror att de har gått till en tredjeklass och bett ungarna måla var sitt halvt A4 i vattenfärger. Medan färgen fortfarande var blöt har ungarna sen vikt pappret – och på så sätt fått fram ovanstående konstverk. (Eller värk?..)

    1. Så kan det vara, inte alls en otrolig förklaring faktiskt! 🙂 Värk var nog ordet…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.