Blått nagellack

Jag ville testa ett nytt nagellack, för att se hur bra det täckte, men jag var darrig på händerna, och älskaren R ville inte hjälpa mig alls. Det spelar ingen roll hur duktig och noga han är när det gäller att måla andra saker – nagellack och smink vågar han inte hjälpa mig med.

Men på något sätt lyckades jag övertala honom om att jag skulle få prova färgen – på en av hans tånaglar! På så sätt skulle det inte synas, och han kom aldrig ens på tanken att säga åt mig att prova bara på en av mina egna fingernaglar. Så inte bara fick jag måla en av Rs naglar med det här snygga, blå metallic-lacket, jag fick även ett riktigt gott skratt.

Blått nagellack Make up store

Hoppas att han inte läser det här, förresten. Tänk om något skulle hända, så att han hamnar på sjukhus, och de ser honom med en lackad tånagel. Nu hoppas jag ju verkligen inte att det ska hända, och personalen på ett sjukhus har väl sett allt – men det hade kunnat bli roligt (om han mådde bra, det vill säga). Eller om vi går och simmar, och han glömmer bort det. Haha! Hur som helst, lacket täckte riktigt, riktigt bra, och färgen blev supersnygg.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/blatt-nagellack/

2 kommentarer

  1. Snygg färg ! Är det från MAC ?

    1. I löve it! Make up store. Dyyyrt.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: