Halloween och ändringar

I dag är det Halloween, förresten. Om ni ska skicka ut era ungar så är det i dag som gäller, inte i helgen. Då hedrar vi minnet av nära och kära som har gått bort. Tiggeri passar inte ett dugg bra då, faktiskt. Hos mig finns det inget godis att hämta i alla fall (förutom tre kartonger Gröna kulor från Fazer, men de ska jag äta upp själv), möjligen en mandarin och några russin. Jag firar inte, alltså har jag inget pynt som syns utifrån, och då ringer man inte på. Om man vet något om Halloween, i alla fall, och det borde man göra om man ska skicka ut sina barn.

Angående skolan så visade det sig att lärarna hade ändrat sig i går, angående det där med praktiksökandet. De ansåg att det var för tidigt för att börja med det nu, och det kan jag ju verkligen hålla med om. Det var bara det, att de informerade om att det var sådant vi skulle ägna oss åt, och vi kom överens om att jag skulle göra det hemifrån. Det var ingen som meddelade om någon ändring.

Eftersom vi har fått inloggningsuppgifter nu så loggade jag in och kollade både morgon och kväll i går, och i morse också. Det stod ingenting om någon ändring – det fick jag reda på via en klasskompis på Facebook. I och för sig var det bara repetition och övning av grunderna de hade fortsatt med, så jag missade ju inget viktigt i alla fall. Jag har inte heller fått några andra uppgifter heller ännu. Jag fattar inte riktigt varför de säger att de ska göra en individuell plan, när de sen inte går vidare och fullföljer det. Det är nästan värre än att ens tro att de ska göra något.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/halloween-och-andringar/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 31, 2012 kl. 19:02
  • Svara

  Men har de inga rutiner för hur de ska hålla kontakt med er ”elever”?? Verkligen uruselt!
  Jag tänkte ge eventuella påplingande barn äcklig mörk choklad som jag själv har fått av nån jag inte tycker om! Bra, va?! (Äh, smarta barn plingar inte på min dörr, de VET att jag är elak!)

  1. Jo, det har de! Ett meddelandesystem som alla i gruppen kan se, på intranätet. Kan logga in var som helst.

   Ingen har ringt på ännu, fast här finns ju inget pynt heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.