Konflikt i klassrummet

I går i skolan var det helt fruktansvärt vidrigt. Samma irrelevanta frågor kom upp gång på gång, så till slut var alla sura på varandra. Ekonomiassistenter arbetar oftast med en dator, så hur relevant är det att veta exakt vad vi ska göra om det är strömavbrott? Inte över huvud taget, men det finns människor som verkar tro att det är viktiga frågor som den, som vi ska lära oss på den här utbildningen.

Det resulterade i att halva klassrummet var i konflikt med andra halvan, och läraren tog upp ett möte. Jag sa att jag tyckte det var respektlöst att inte lyssna på läraren, och flika in med onödiga frågor hela tiden. Fick medhåll från vissa, däribland läraren. De andra fattade inte ens att det var irrelevanta frågor de ställde. Jag, populär? Nja. Men en tjej tycker att jag är skitsnygg, alltid något.

Fick inte de där jävla uppgifterna i går heller, så jag är i skolan nu. Så sjukt irriterande, vi skulle ha fått dem för två veckor sedan. Jag orkar inte vara här. I går efter kriget fortsatte vi med moms, och jag vet inte hur många gånger jag måste tala om att jag kan det. Likförbannat sitter jag där och har ont. Det där med att plugga hemifrån verkar ju helt jävla omöjligt. Inga hjälpmedel. Allt är negativt, jag har fortfarande bara lärt mig var nödutgången är.

Ska dra och träna med den andra läraren efteråt, om han är frisk. Ska försöka låta bli att spy galla över allting, och fokusera på träningen. Bli stark. Röra på fläsket. Undrar om vi ska göra det på hans sätt eller mitt…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/konflikt-i-klassrummet/

2 kommentarer

  • Petteroktober 25, 2012 kl. 21:01
  • Svara

  Vad pysslar ni med på det där stället? När jag hör sånt här inser jag att det inte bara är i min värld eller att endast jag upplever att världen runt mig verkar vara fullkomligt ryggradslös.
  Jobbar en del med kommunala instanser och inser att där råder en otrolig brist på ryggrad att kunna fatta beslut eller tala om var skåpet ska stå.

  Bristande rutiner och avsaknad av ett tydligt ledarskap leder till fullständing meningslösa diskussioner men så är det i Sverige av idag.
  Någon ”annan” fattar beslutet. Vi andra diskuterar frågor som rör oss rent personligt. Huva!

  1. Vad vi gör, ja… Tydligen lär vi oss saker, men det har jag inte märkt något av ännu.
   De flesta är hjälplösa offer som väljer att se småsaker som problem, och blåser upp dem till gigantiska proportioner utan orsak. Jag är aggressivt ointresserad av att lyssna på sådana människor!

   Ryggradslösa människor på kommunala instanser låter illa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.