Vattenläcka och matbrist

Eftersom läraren (den första) var sjuk när vi skulle träna i tisdags, tänkte vi försöka komma i väg i dag i stället. Och det gick ju bra, tills det framkom att de hade stängt på grund av en vattenläcka. Vafan. Antiklimax! Vi ska göra ytterligare ett nytt försök i morgon, innan lektionerna. Förhoppningsvis har de öppnat tills dess i alla fall.

Så det blir samma visa som i tisdags, om älskaren R orkar så tar vi oss iväg till gymmet. Måste ändå handla lite, det finns inte en mejeriprodukt så långt ögat kan nå (i min kyl i alla fall), och kaffe utan mjölk är inte gott. Ingen potatis, knappt några grönsaker, inget pålägg. Blä. Lyckades ändå svänga ihop en helt okej kycklingwok, som kanske hade blivit ännu godare med lite mer grönsaker i. Inte sån där jäkla fryst wokmix, det är svindyrt och smakar oftast ingenting, utan ger bara lite extra konsistenser. Ogillas.

Kål

Kallt är det också. Jag måste köpa fingervantar, det saknas i min handvärmarkollektion. Ska lulla runt på stan med bästa M i helgen, så det ska jag göra då. R ska åka på kryssning över Östersjön med några gamla jobbarkompisar, så han kan inte följa med och klaga på allt, och alla människor runt honom. Lönehelg. Frågan är om det är mycket bättre på en finlandsbåt?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/vattenlacka-och-matbrist/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Nej man kan inte dricka kaffe utan mjölk/grädde. Det är vidrigt 😛

  1. Man kan försöka tvinga i sig det om man är tillräckligt trött och desperat! Sen ångrar man sig bittert. 😀

   1. Det går inte att ens försöka tvinga sig. Jag hade det som projekt ett tag att lära mig dricka svart kaffe. Gick inte. Äckligt 😛

    1. Hahahaha! :mrgreen: Jag kan, men det är vidrigt.

     1. Ja jag kan väl om jag måste, men det är äckligt ändå 😉

      • Klara on oktober 25, 2012 at 23:24
       Author

      Bra idé det där med att öva på det. Ska prova. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: