Ryggskott…

Jag har ett sånt jäkla ryggskott. Det är värre än vad det har varit på väldigt länge – och jag har snittat på knappt ett i månaden de senaste 7-8 åren. Så fort jag står upp helt stilla är det okej, men det gör jag ju inte. Sitter eller ligger jag blir det mycket värre. Åkte till skolan ändå, med hopp om att få lite uppgifter och annan information, så att jag skulle slippa komma tillbaka resten av veckan. Dessutom var jag tvungen att köpa kuvert och skicka tillbaka blanketter till Arbetsförmedlingen.

Vi gick igenom ett övningshäfte som jag gjorde klart på 10 minuter förra veckan, och som alla andra har jobbat med sedan dess. Kunde inte sitta en enda minut, har inga hjälpmedel. Blev surare och surare ju längre tiden gick. Fick inga uppgifter, trots att vi pratat om det i fredags, och trots att jag påminde om det. Det verkar alltså inte vara så himla viktigt med en individuell studieplan – för dem alltså. Vet inte vad fan jag ska göra mer, än att fråga och påminna.

Resorna var väldigt plågsamma, men som tur var fick jag hjälp. Orkade faktiskt ”laga” en oerhört komplicerad middag – värma köttbullar med potatis och lingonsylt. Disken får vänta tills någon gör den åt mig. Dagen livades i alla fall upp av ett mycket trevligt och glädjande samtal från mitt ex, som numera är en väldigt god vän. Han heter också R, så jag säger aldrig fel namn, det är toppen. R1 och R2. Tack R1!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/ryggskott-2/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 29, 2012 kl. 19:47
  • Svara

  Fan va det ska vara tufft för dig nu!!! Hoppas skottet försvinner!! Min sträckning är mycket bättre idag, jag är mest stel. Fast detta sittande är ju inte alls bra.
  Kram på sig!

  1. Ja, i dag är det inget roligt! 🙁 Vi måste bli bättre, både du och jag. Kraaaam!

  • Karolinaoktober 30, 2012 kl. 00:21
  • Svara

  Stackare, det är vidervärdigt! Gör ju så sjukt ont! Krya på dig! Och atanna hemm från den där skolan om du har ryggskott?!

  1. Tack 🙁 I dag tänker jag inte åka dit, enda anledningen att jag åkte i går var för att jag skulle få uppgifter att göra hemifrån! Fick ju inga…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.