Shanghai och sjöborrar

Jag är så sjukt trött! I går kväll kunde jag knappt hålla ögonen öppna när klockan var sju. Höll mig ändå vaken ända till tio, men höften och utstrålningen i ena benet gjorde att jag ändå sov väldigt dåligt. Jag glömde förresten berätta vad jag gjorde i går eftermiddag, efter besöket hos Arbetsförmedlingen. Det var minsann inte alls otrevligt.

Träffade min vän E från Norrland, som bor precis bredvid. Han bjuppade på lunch på ett litet japanskt hål i väggen, och sen gick vi hem till honom och drack kaffe. Vi drömde oss bort till Shanghai, och kollade på lite bilder från när han var där förra året. I en perfekt värld, om allt går rätt, ska ju jag och älskaren R åka dit. Antingen i höst någon gång, eller nästa år, vem vet. Sen dreglade vi lite över god mat på fina bilder, medan vi svor och förfasade oss över sjöborrarnas orangea innehåll. Vidrigt.

Ätpinnar

Hittade en Blu-ray DVD med ”Dirty Dancing”, bland hans samling av ganska mycket bra musik och film, och fick mig ett gott skratt. ”Den är inte min!”, lät det, men jag undrar jag. Det kanske finns dolda dansdrömmar där någonstans… I dag är jag planlös, vad jag vet. Ganska skönt, kanske, för det har varit mycket jobbigt och mycket jag stressat upp mig för på sistone. Onsdag, hej och välkommen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/shanghai-och-sjoborrar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.