Träning och färg

Nyss hemkommen från gymmet. Det brukar vara lagom med folk en lördagförmiddag, det vill säga nästan inga människor alls. Å andra sidan är det sällan mycket folk där. Det ligger vid ett köpcentrum och en bio, där ingen bor. Tror jag.

Körde lite rygg, bål och ben, som vanligt. En del grejer min förra sjukgymnast hade med i mitt träningsprogram var så sjukt tråkiga, och jag är glad att slippa det. Övningarna har ju inte hjälpt något heller, det har blivit sämre ju längre tiden har gått. Inte på grund av träningen, förstås. Hur som helst, dagens plus hittills är den här roliga färgen. Den gör mig lite glad.

Blått nagellack från Make up store

I kväll ska älskaren R iväg och träffa sin herrklubb, de skulle käka och gå och se någon film jag aldrig hört talas om. Själv har jag inte någon plan alls. Äta lax. Skriva lite. Läsa lite. Kanske följa med och hänga med honom en stund innan alla andra kommer. Äh, jag vet inte, händer det något kul ni kan dra med mig på?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/traning-och-farg/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.