Fiske i Thailand

I går kväll blev det lugnt. Det värsta av ryggskottet försvann, så jag orkade sitta ner mer än vanligt. Lagade sjukt god ädelostsås till middag, som serverades till fläskfilé och potatis. Vatten i kranen har vi inte längre, så vi körde med dunkar. Jobbigt som tusan, men ”svärisarna” har fortfarande vatten, så jag smet dit och tvättade mig, och älskaren R fick diska.

Sen tvingade jag honom till ett parti Monopol, och jag visste redan innan att jag skulle vinna. Det var liksom inget snack om saken, det fanns inte i världen som jag föreställde mig den, att jag ens skulle kunna förlora. Det gjorde jag inte heller. Så klart.

Monopol med kreditkort och elektronisk bank

Det var världens storm ute, förresten. Gick knappt att gå ut, utan att blåsa bort. Huset ligger ju precis vid havet, så det skallrade i hela huset och var faktiskt riktigt bullrigt när vi skulle sova!

Och så drömde jag konstigt också. Vi var i Thailand, som bestod av tre ganska stora öar med broar mellan. Det var ett tropiskt klimat, hur varmt och skönt som helst! Det var bara det att Thailand låg i Bottenviken utanför Luleå, där det var isande kyla och en meter snö… Gick en promenad på en av öarna med R, och stannade för att kolla på några som fiskade i en liten damm. En kille drog upp en liten igelkott, en annan fick en känguru på kroken. Ja, så kan det vara.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/fiske-i-thailand/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinanovember 18, 2012 kl. 10:56
  • Svara

  Konstig dröm!….men åhhhh!, vilken helt bedårande söt liten kotteunge!
  Fin söndag önskas du!

  1. Visst är den söt? Vill ha! 😀
   Tack detsamma!

  • Petternovember 18, 2012 kl. 11:14
  • Svara

  Så där ska drömmar vara. Helkäppa med inslag av lokal karaktär. Jag är ofta någon knasig agent, typ, i mina drömmar och blir alltid jagad. Om jag inte balanserar på en stege på taket på en dubbeldäckad buss. Eller i skopan på en grävmaskin. Jäpp, så drömmer jag. 😀

  1. Jag drömmer väldigt ofta sjukt konstiga saker, men jag skyller på morfinpreparaten. Ganska roligt, för man liksom dvalar och kommer ofta ihåg det mesta!
   Men vad jobbigt att alltid bli jagad! I och för sig blir det ju lite action, men poängen är ju att vakna utvilad. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.