Inget paket!

Det blir ingen promenad till Skogskyrkogården i dag. Det är aningen för långt, med tanke på smärtan, och så är det alldeles för mycket folk där. Tog oss ut i går kväll och kämpade oss ner till det lokala postombudet, 300 meter bort, för att hämta ut ett paket. Bara det tog en kvart, så ja, ni kan ju tänka er farten jag kutar omkring i.

När vi kom fram insåg jag att min legitimation inte var i plånkan, och kom på att älskaren R hade tagit den när han hämtade ut min medicin i går morse. Han hade inte ens med sig sin plånbok dit på kvällen, faaan! Det var bara att knalla (nej förresten, det var inte så bara) hem igen, sen orkade jag inte gå något mer. Han lovade köra dit mig med bilen en annan dag, vilket känns jäkligt onödigt, men ändå skönt. Kommer ju aldrig dit själv. Ja, skit samma, det är inget i paketet som jag behöver akut.

Kartong, paket

I dag kommer mina föräldrar hit någon gång på dagen, med en stor köttbit, och andra ätbara saker. Skulle eventuellt ha åkt till dem och käkat middag i dag, men det är ju helt omöjligt. Eftersom de ändå skulle ta med farmor till kyrkogården, som bara ligger runt knuten härifrån, så kommer de hit och lagar maten i stället. Får väl antingen stå, eller ligga i sängen och äta. Men skönt att slippa göra det själv! Vad ska du göra i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/inget-paket/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Jag ska till Anna, hon är och storhandlar just nu, och jag kan ju inte gå så bra, så jag häckar vid datorn under tiden.

    1. Det hade jag också gjort! Eller ja, det gör jag. R dammsuger, jag klämmer skinka.

  2. Jag tror jag ska göra något med kroppen, ut och kratta eller så….
    Ha en fin helg!

    1. Skönt! Det är fint väder – här i alla fall! Kram och detsamma, så gott det går!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: