Vecka 5

 • Tid i skolan totalt: 4 timmar
 • Varav väntetid*: 2 timmar
 • Tidsåtgång för att lära mig saker: 0 minuter
 • Tidsåtgång för resor: 1 timme och 30 minuter
 • Summa bortslösad tid: 5 timmar och 30 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Diskbråck och ryggskott fortfarande dåligt, sängliggande största delen av veckan. Skulle fått boken på måndagen, när lektionen var slut meddelades det att så inte var fallet. Stannade hemma på tisdagen. På onsdagen fick jag äntligen uppgifter att göra hemma, samt en bok. Skulle fått hjälpmedel installerade på torsdagen, men de ringde och sa att det blir ytterligare en vecka försenat. Gick inte dit något mer. Vi får en ny lärare på måndag, tack och lov. Legat hemma i sängen och lekt lite med Visma, för ”instruktionen” jag fick var en av de sämsta lathundar jag någonsin sett. Nä, dålig vecka, men jag har i alla fall inte slösat bort så mycket tid.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/vecka-5/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 10, 2012 kl. 16:12
  • Svara

  Nä, tack och lov inte så mycket bortkastad tid för dig den gångna veckan. Positivt tänkande… Alltså, jag fattar inte hur du pallar med allt!
  Kram!

  1. Den här veckan har jag bara skitit i det. Jag har fått tillåtelse att vara hemma, då blir det så tills vi gör något jag inte kan. Dessutom är det bråk heeeela tiden, och strul med lärare. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.