Viktiga saker

Jaha, måndag. Har en del viktiga saker för mig i veckan. Ska till min gamla sjukgymnast på kliniken på Lidingö i dag på förmiddagen, innan det är dags att åka tillbaka till ”skolan”. Förhoppningsvis kan han räta ut mig lite grann, för jag ser verkligen ut som en korsning mellan ett S och en ostbåge. Musklerna krampar ihop sig som fasen, och det har inte löst upp sig med hjälp av rörelse eller starka kramplösande mediciner, så då får vi prova att ta till lite manipulation också. Höften sitter snett också, och det brukar han kunna knäcka till så att den hamnar hjälp – tillfälligt. Jag har mycket att göra den här veckan, så jag hoppas att det funkar, och att jag orkar. Jag måste klippa mig, det var alldeles för länge sedan, och jag ser ut som en fågelskrämma.

Sax, kam, urtunningssax, klippa håret

På onsdag kanske jag ska fika med faster, och så på fredag ska jag ta med syrran på ett event på Pure. Dessutom ska jag ju slösa bort 20 timmar på den där kursen, och bara det är nog för att få mig däckad resten av veckan. Trots att mina hjälpmedel kanske kommer i veckan. Just ja, jag måste dessutom lösa in ett finfint erbjudande jag fick när jag var på event med Fru Hatt sist. Ska kolla med henne hur hon har det också.

Det var något mer också, som jag har glömt bort. Inget av det här låter ju egentligen inte som särskilt viktiga saker, men är man i min position, och knappt klarar av att leva utan att åka in och få akut smärtlindring ibland, då är alla såna småsaker viktiga saker. Att komma ut och träffa folk, göra sig lite snygg, mingla lite, fika med någon man gillar… Att vara lite normal, med andra ord. Det är viktigare än vad de flesta tror.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/viktiga-saker/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.