Doftljus och manipulation

Orkade hämta paketet i går, när jag var ute och stolpade runt! Ett par härliga ljus från Zodezo.se, och ett armband till min syster. De luktade helt fantastiskt gott! Eftersom du får 20% rabatt på din beställning hos dem fram till den 14 november om du anger koden ”argaklara”, kan jag verkligen rekommendera en titt där för eventuella julklappsinköp.

Doftljus från zodezo.se. Ange rabattkoden argaklara för 20% rabatt till och med 14 november!

Nu har jag i alla fall varit hos sjukgymnasten, och jag mår riktigt dåligt. Känns som att ha åkt genom en ankpress, ungefär. Kul att ses efter några månader, men mindre kul när han drar i mig. Eftersom jag är hyperreaktiv blir det alltid mycket värre så fort någon manipulerar eller gör något, för att sedan bli bättre. Det sprutade några tårar, och jag höll på att kräkas på väg tillbaka till stan. Okul.

Men jag åkte till skolan i alla fall, för det stod på intranätet att vi skulle få låna läroböcker i dag. Det är den enda anledningen till att jag åkte dit, och så fort det är klart tänker jag ringa efter en taxi och åka hem – om inget annat intressant händer, och jag helt mirakulöst får ork. Konstigare saker har hänt. Eller kanske inte?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/doftljus-och-manipulation/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: