Fler klappar!

Nä, det blev ju inte bara mat i går, utan även lite klapputdelning! Jag och älskaren R bytte ju leksaker på julafton, men jag och syrran brukar alltid ge varandra något på juldagen. Och jag fick precis vad jag hade önskat mig! När hon frågade vad som stod på önskelistan sa jag: ”En halsduk, gärna grå med vita och svarta ränder”, och det var faktiskt exakt så här jag hade tänkt mig (fast jag inte hade sett någon).

Randig halsduk. Grå, svart och vit.

Önskar mig för övrigt en grön också, men det verkar inte finnas att tillgå någonstans. Möjligen en scarf, men inga riktiga halsdukar. Sedan fick jag och syrran varsitt kuvert med en rebus, som orsakade glädjetårar på sina håll. Inte rebusen alltså, men innehållet. Det var helt fantastiskt, kommer att användas till bra och roliga saker och förmodligen räcka i en halv evighet också – med tanke på hur lite jag behöver! Tack!!

Rebus

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/fler-klappar/

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschdecember 26, 2012 kl. 15:25
  • Svara

  Så härligt! En kattmussexton!

  • monicaschdecember 26, 2012 kl. 15:26
  • Svara

  Hoppsan! Kattmusfjorton menar jag. Kanske ännu bättre?

  1. Det var min första tanke också! Sen trillade poletten ned; katten, musen, ….?

  • monicaschdecember 26, 2012 kl. 15:44
  • Svara

  Så klart! Katten, musen, många tusen.

  1. Precis! 😀

  • Farsandecember 27, 2012 kl. 10:20
  • Svara

  Tio upphöjt till fyra som romarna säger.

  1. De gamla romarna sa mycket bra.

  • monicaschdecember 27, 2012 kl. 14:49
  • Svara

  Och sedan gick romarriket under…

  1. Hahaha, japp… :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.