Fyrverkerier och värme

I morse (ja, i förmiddags då…) var det 11 grader varmt ute. Det är ju som en kylig kväll i augusti! Kanske inte direkt känns så, med tanke på den råa fukten som kryper in överallt, men faktiskt är det ju så. Och det är bra, så det där grå, skitiga möget på marken försvinner någon gång. Det går ju knappt att gå ute! Är det inte glashalt, så är det knöligt och svårt att gå på.

Varmt i december! Min digitala termometer visar på 11 grader.

Att det är blött och grått ute är jävligt trist, men mycket enklare för oss som inte är helt hundra – och nu menar jag inte i huvudet, för det är det fan inget fel på. Enligt mig alltså. I kväll är det ju lite synd att det är mulet, för man kommer nog inte att se så mycket raketer.

Jag har inte köpt fyrverkerier någon gång i hela mitt liv, det känns så onödigt. Det är som att elda för kråkorna, fast flerfaldigt värre. Fint och så, men jag fattar inte grejen. Känns lite som att vaska champagne, man köper något svindyrt och eldar upp det. Men vad vet jag. Brukar du ha fyrverkerier?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/fyrverkerier-och-varme/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Sofie Anderssondecember 30, 2012 kl. 21:07
  • Svara

  Haha ja jag blir 12,år och pojke på nyår. Springer runt ute och skjuter av mina små gröna kanoner och smatterbrusar. Skrattar så tårarna rinner. Sjukt men sant. Dom små skitarna är bäst att skuta,, märks knappt… Hehe.. Är 30plus…,

  1. Haha vad lustigt, och lite gulligt! Alla är vi olika, jag tycker mest att det är jobbigt att det smäller, haha!

  • Petterdecember 30, 2012 kl. 22:16
  • Svara

  11 som i elva? Det är ju helt skruvat. Kanske dags att börja tro på de där irrlärorna om växthuseffekten.
  Nere i söder var det nog inte så varmt. Lite snålblåst, duggregn och GRÅTT även om solen faktist en liten kort stund behagade visa sig.

  Fyrverkerier var kul innan jag hade åldern inne. Efter det militära där jag var en aning ansvarig för det explosiva var det inte längre lika kul. Har man en gång sprängt en lastbil ter det sig ganska pekoralt med lite smällare och fjutteraketer.

  Köpa fyrverkeri är lite som att elda upp de surt intjänade sekinerna i ett askfat.

  1. Elva som i elva, galet, men ganska skönt. Haha, jag har inte sprängt någon lastbil, men tycker ändå att det är att elda upp pengarna med fyrverkerier! ”En aning ansvarig…” :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.