God jul!

God jul! I dag är det alltså julafton, men jag och älskaren R har planerat att inte fira jul alls i dag, faktiskt. Vi ska fira med mina föräldrar i morgon, och då blir det lite klappöppning och mycket mat. Syster och systerdotter får klappar, och R får en liten pryl. Resten blir utan! Så i dag? Ja, vem vet. Vi åker till stan nu och ser om det är något matställe som inte är snabbmat öppet. Förmodligen inte, men annars får vi väl promenera runt lite och bara njuta av dagen.

Önskar er alla en riktigt fin julhelg, se till att njuta ordentligt, hur och om ni än firar. Skit i om det blir perfekt eller inte. Det är inte gåvorna som är viktiga, det är att man har roligt. Skänker också en tanke till alla som inte har någon att fira jul med, eller tvingas göra det utomhus. Och en tanke till alla som försöker göra något för att dessa människor ska få fira jul ändå. God jul!

Julpynt, julgranskula

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/god-jul-2/

2 kommentarer

    • Christinadecember 24, 2012 kl. 11:27
    • Svara

    God Jul lilla du!

    1. Tack detsamma och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.