Mycket på jobbet

Det är sjukt mycket att göra på jobbet nu, den här veckan har varit helt galen. Under den tid som jag har jobbat där de senaste åren, har jag aldrig varit med om något liknande. Vi är nog färre nu, så det är inte så konstigt, men det är betydligt fler gåvor än den här perioden förra året. Det är bra! Jag ansvarar för beställningarna i Gåvoshopen, och svarar i telefon. Så om ni ringer och lämnar en gåva kan ni få prata med mig, bara det är väl värt ett samtal?!

Har förresten fått underlag för att ansöka om lönebidrag från Arbetsförmedlingen nu, tillsammans med ett grattis. Fick först inget svar på de övriga frågorna kring kursen, och Försäkringskassan (trots att jag skrev allt i samma mail), så det mailade jag en gång till om. Fick ett konstigt svar ett par dagar senare, men det var inte riktigt relaterat till frågorna jag ställde. Det är självklart jobbet som är viktigast, men det är klart att det vore kul att veta om jag ens behöver kämpa mig till kursen, och om jag får några kronor för den halvtid jag inte arbetar. Petitesser…

I dag efter jobbet ska jag till stan och fika med Fru Hatt. Det blev ju inställt förra veckan, när det var snöstorm och drivis, typ, så vi gör ett nytt försök. Trots att jag är sjukt trött vill jag ändå göra det, för det är roligt och piggar upp litegrann. Nästa vecka tänker jag inte boka in någonting över huvud taget, mer än jobb och kurs. I går började vi med Excel, förresten. Jag lärde mig ingenting. Behöver inte sitta där och summera kolumner och autofylla timme efter timme, så jag hoppar över det i dag. Det är sagt att vi ska börja med något nytt i morgon, så jag får pallra mig dit då. Inte för att jag tror på det, men konstigare saker har väl hänt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/mycket-pa-jobbet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.