Nyårsafton

En nyårsafton utan personskador är ingen riktig nyårsafton!”, sa en god vän till mig för några dagar sedan. Med det som utgångspunkt tänker jag ha fest hemma! Det är tusen gånger smidigare för mig, för det är ganska svårt att ta sig hem mitt i natten, och det är jobbigt att sova i en annan säng. Som tur är har jag fina och förstående vänner som orkar komma hit och fira med mig.

Vi blir ganska många, efter lite logistikproblem kom vi fram till att vi blir minst 12 stycken, men det är kul. Bästa M hjälper till med mat, han har redan planerat och köpt det mesta. Orkar inte fixa allt själv. Jag vill bara ta det lugnt och ha kul, men kanske utan personskador. Med lite tur.

Fyrverkeri på nyårsafton

Det behövs i alla fall handlas lite, städas lite och grejas lite, om folk vill sova över. Dammråttor syns inte när man har fest ändå, men det är ju trevligt att slippa ligga i dem… Det är ändå sådant som verkligen behövs göras nu, så det blir i alla fall inget extra städande eller shoppande för festens skull. Grymt skönt. Tänker göra det så enkelt som möjligt, och så roligt det bara går. Någon som har några bra festtips på lager, förresten? Allt från annorlunda, roliga lekar (och nu menar jag roliga, för vanligtvis hatar jag när det är roliga lekar på fest – de är sällan roliga) till mattips eller partytrick. Bring it on!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/nyarsafton/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malindecember 29, 2012 kl. 14:14
  • Svara

  Alla som kommer kan hjälpa till, det hör ju till kan jag tycka. 🙂 Det är förbjudet att slita för mycket.

  1. Korrekt, skulle aldrig falla mig in att göra det. 😀

  • jessicadecember 29, 2012 kl. 19:33
  • Svara

  Härligt med hemma fest, vi har ju barnen så vi ska till grannen som bor typ 8 meter från våran dörr. =)
  Lite fyrverkerier äta gott och sen lugna puckar. =) Gott nytt år.

  1. Åh vad skönt, då är det lagom jobbigt att ta sig hem mitt i natten, och dessutom slipper man städa! :mrgreen: Gott nytt år Jessica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.