Ork och kapacitet

Jag förstår inte hur jag ska orka träna. Jag gör lite övningar hemma, och det är visserligen mer än vad många friska dristar sig till, men jag vill mer. Det finns inte en chans att jag orkar med någon styrketräning på gymmet de dagar jag har både jobb och skola. Det får helt enkelt vänta, för att jobba är prio nummer ett just nu. Det borde vara tvärtom, att kroppen kommer först, men så fungerar inte samhället. Jag förstår inte hur jag orkar över huvud taget. Ja, okej, det har bara gått en vecka, så vi får ju se framöver. Det är bra att jag är ledig över jul och nyår!

Det är i alla fall roligt, det är väl det som är grejen. Skolan är ju sisådär, men med en bra lärare är det världens skillnad. Dessutom får jag saker gjorda där medan jag sitter och lyssnar och väntar på de andra, som jag ändå gör hemma. Skriver lite, mailar alla som vill ha svar, surfar och tar reda på saker jag behöver veta. Tur att jag har begåvats med simultankapacitet i alla fall…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/ork-och-kapacitet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.