Praktik och trevligheter

I går hade jag kunnat stanna hemma, trots att jag går i klassen som snart är färdig. Vi repeterade samma sak som vi gjorde förra veckan, och när alla blir färdiga ska vi göra samma sak en gång till, för att träna. Det hann jag alltså med i går, och jag förstod redan första gången. I dag ska vi söka praktik, men i morgon ska klassen flytta till ett annat klassrum – men inte jag med alla mina prylar.

Kommer alltså sitta kvar, med en tredje grupp och någon annan lärare igen, och jobba själv. Det fanns ytterligare saker att gå igenom gällande det vi jobbar med nu, och det innebär att jag måste åka in ännu tidigare i morgon för att få veta vad det är, och hur det går till. Röv. Nåja. En vecka, ett jävla liv i klassen hela tiden, och fortfarande bara en person som har hälsat – trots att jag har varit inbjudande mot alla som glott på mig. Nu är det slut med trevligheter, minsann.

Ska fundera lite över möjligheterna till praktik i dag. Det kanske inte blir någon sådan för min del, på grund av en del omständigheter (ja, ni får veta mer när jag gör det), men det skulle vara kul att göra en praktik någonstans så att jag faktiskt lär mig hur det funkar – det verkar ju gå sådär med det på kursen. Det spelar mig ingen roll vad det är för företag (så länge det är hyfsat stort), bara det ligger på rätt sida av stan. Att ta reda på vilka huvudkontor som befinner sig var, och vem som är kontaktperson, har visat sig vara ganska tidskrävande. Tips om vilka som har användning för en ekonomiassistent i området kring Globen, Enskede, Södermalm eller där omkring, tack?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/praktik-och-trevligheter/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.