Supersizers

Jag borde ha passat på att vila i helgen, men det fanns så mycket att göra, att jag hoppade över det. Jag är hemskt trött, och tänker göra så lite som möjligt på kvällarna den här veckan. Har egentligen skitmycket att göra (med mina mått mätt) – jobb på förmiddagarna, och så bör jag hasta iväg till skolan åtminstone två dagar den här veckan. I dag och på onsdag, och eventuellt på fredag om jag orkar. Dessutom vill jag gärna fika med två vänner också, som jag hade bokat träff med innan jag fick veta att jag skulle jobba. Vi får se.

I går kväll efter att städningen var färdig slog vi oss ner i soffan och kollade på “Supersizers“, efter att bästa M påminde mig om det häromdagen. Det är föregångaren till det svenska matprogrammet “Historieätarna” med Erik Haag och Lotta Lundgren, som går på TV nu. Programledarna äter, klär sig och lever enligt hur det var under en viss period. Vi avhandlade den viktorianska eran i går, och här kommer ett smakprov.

Rekommenderas verkligen, det är både skrattretande och äckligt, och jag tycker att den brittiska föregångaren är oerhört mycket bättre än den svenska. De är både roligare och har större spridning på perioderna. “That cold game pie is the most frightening thing I have ever seen“, yttrades i något avsnitt, och jag kan bara hålla med…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/supersizers/

1 ping

  1. […] var jag trött igen. Så vad gjorde jag då? Jo, ingenting. Drack te, åt sega popcorn, kollade på Supersizers och lade mig tidigt. Ungefär samma sak som jag kommer att göra i kväll, skulle jag tro. Vad gör […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.