Arg groda

Bästa M tipsade om en asrolig liten videosnutt som handlar om en groda. Jag gillar grodor, jag tycker att de är hur söta som helst! Den här grodan var en ganska stor variant, förmodligen någon exotisk sort, och den spelar ett spel på en smartphone med touch-skärm.

Hahaha! Stackars groda som tror att den ska få mat, klart som fasen man blir sur när man slår skallen i en jävla glasskärm i stället! Om jag var grodan, hade jag definitivt bitit till också. Sånt här kan jag sitta och kolla på i timtal när jag har tråkigt. Nej, självklart inte samma sak om och om igen, men roliga och söta filmsnuttar med djur gör att jag smälter lite. Det är roligt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/arg-groda/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanjanuari 28, 2013 kl. 16:15
  • Svara

  Bra slut på filmen! Inte mer än rätt.

  1. Jag hade också blivit sur! 🙂

  • piafiajanuari 29, 2013 kl. 09:24
  • Svara

  Jag gillar också roliga filmsnuttar som denna, men vet inte riktigt var jag ska finna dem. Har du några tips? Tack på förhand! Pia

  1. Jag brukar alltid leta på Youtube, söker man efter funny animals brukar man kunna sitta ganska länge och kolla! Annars vet jag inte riktigt – Google är min vän i de här fallen!

  • Annajuni 12, 2016 kl. 19:17
  • Svara

  Jag skrattar så jag tjuter. Han fick så han teg han!

  1. Hihi, ja! Instant karma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.