Segsöndag

Segsöndag i går! Den här veckan börjar jag mitt nya schema med jobb tre dagar i veckan, och länge dagar. Det ska bli skönt, jag tror att det kommer att fungera bättre än tidigare. Måste ju till skolan någon dag, så om jag orkar ska jag ta det den här veckan. Beror lite på när/om jag hör ifrån Arbetsförmedlingen om hur jag ska göra.

Det blev som sagt en riktigt seg segsöndag i går – det var ju egentligen nyårsdagen efter vår fest! Sov riktigt dåligt efter festen, som alltid när man inte äter så mycket smärtstillande men dricker bubbel i stället, men det var det ju värt. Städade bort alla spår av en fest, diskade, gjorde matlådor av resterna, och packade ihop mina saker för en heldag i dag. Köpte nya matlådor häromdagen förresten, snygga va? Två för 25 spänn!

Matlåda från Ica i grön plast. Segsöndag i går, nya tag i dag!Tog mig ändå iväg till gymmet på eftermiddagen och körde lite rygg och biceps. Förutom jag och älskaren R var det bara två gamla tanter där, varav den ena träffade en instruktör och fick lära sig grunderna. Skönt, alla fria vikter och bänkar till oss! Det var kul och piggade upp, men efter en timme var jag trött igen. Så vad gjorde jag då? Jo, ingenting. Drack te, åt sega popcorn, kollade på Supersizers och lade mig tidigt. Ungefär samma sak som jag kommer att göra i kväll, skulle jag tro. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/segsondag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.