Gott humör!

Det var en ganska bra dag i dag. Är inte så där fasligt trött som jag brukar vara efter en halv vecka, och jag har sovit hyfsat. Sömntabletterna gör verkligen underverk, även om det ibland blir lite skumma drömmar och det känns som jordens största motgång att gå upp på morgonen – trots att jag sovit åtta timmar. Så det är bra. Dessutom är jag på bra humör!

I morgon ska jag träffa fina Sara för att käka lunch efter jobbet, och dessutom vann jag ett fint pris i går, som ni får veta mer om i framtiden. En riktigt lyxig egogrej, som jag aldrig har gjort förut. Varje gång jag träffar Sara känns det som om vi har så himla mycket att prata om, så tiden bara flyger iväg. En del saker är oviktiga men roliga, och andra är allvarliga och sorgliga. Men vi pratar öppet om allt, och det är fantastiskt, för vi har ju inte känt varandra så länge.

Det blir alltså ingen skola i morgon, för vi ska bara jobba med ett kapitel i boken, och det behöver jag inte sitta där och göra. Lagade panerad fisk till middag i dag, och jag hatar verkligen kladdet, men det är så himla gott att jag tvingar mig själv att göra det ibland ändå.

Visste ni förresten att rödspättor simmar upprätt när de är unga, och vänder sig och blir platta först senare…? Nu väntar en uppdatering i nyhetsvärlden och på sociala forum, sen blir det sängen i god tid. Vill ju vara pigg i morgon också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/gott-humor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.