Testkört nya gymmet

Har varit och testat det nya gymmet i området ordentligt nu. Köpte ju årskort där i måndags, för även om det inte finns allt, så går det ändå att göra allt med de fria vikter som finns. Att det ligger så nära hemmet är ju ovärdeligt, för det är ju inte direkt jobbigt att promenera i några minuter dit, men att ta en taxi fram och tillbaka någonstans är faktiskt jobbigt ibland. Särskilt om man inte vet när eller om den kommer…

Många av de som var där på invigningen verkade knappt ha satt sin fot i ett gym förut, och det var nog många ”nyårsgymmare” också – alltså sådana som köper gymkort i januari, tränar några gånger och sedan tröttnar. Sedan börjar de igen i maj/juni, kör några gånger inför sommaren, och ledsnar igen. De flesta verkade dessutom mest intresserade av de löpband, cyklar och crosstrainers som fanns där, och inte vikterna. Bra, då får vi dem för oss själva.

Hantlar, vikt, träna

Lokalen är som sagt väldigt liten – max 30 personer får vistas där samtidigt – men det gör inte ett dugg. Jag kan dit och träna när jag vill (eller ta cykeln när snön är borta, då tar det nog inte mer än två minuter), mellan 05-23. Jag kommer att kunna nyttja gymmet betydligt oftare än när jag var tvungen att åka bil dit. Det saknades lite prylar, bland annat ett rephandtag och en extra bänk, och de ville gärna ha önskemål om andra saker. Det ska de få. Det kändes som en bra början, för jag tror inte att pensionärerna varken kör samma saker eller samma tider som vi. Vi får se.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/testkort-nya-gymmet/

2 kommentarer

    • ragdisjanuari 25, 2013 kl. 02:35
    • Svara

    hahahhaha, din blogg är vad jag har viljat läsa, bara av att jag läste den lilla info vi kanten så kände jag, det är en sån blogg man ska läsa 🙂

    1. Vad kul! Välkommen hit! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.