Tjat och biltur

Jaha, vilken dag. Var helt paj när jag klev upp i morse, och hade dessutom sovit riktigt dåligt. De mörka ringarna under mina ögon är verkligen inte att leka med, jag ser ut som ett vandrande lik. På riktigt. Orkade inte ta mig för något förutom att köra ett par maskiner tvätt på nästan hela dagen, men det var bara en tidsfråga innan jag var tvungen.

Eller nja, tvungen var kanske att ta i, men älskaren R höll på att dö av tristess och rastlöshet efter att inte ha gjort något (vad då inte något?!) på ett par dagar, så han tjatade och tjatade tills jag gick med på att följa med ut på en biltur. Vi var i alla fall tvungna att handla lite mat, så jag ryckte upp mig så gott det gick. Vi åkte nästan till världens ände kändes det som, men vi hamnade bara i Nacka och Gustavsberg… Kollade på en del fina områden, fixade födoämnen för en vecka till, och däckade nästan.

Har inte kunnat sova för att jag har så jäkla ont, så det känns inte alls bra att både jobbet och skolan börjar i morgon. Kommer att försvinna lite från världskartan på vardagar under hela januari, när det gäller att träffa folk och göra saker. Jag kommer inte att orka. Vet inte ens om jag kommer att fixa både jobbet och kursen, eller ens jobbet. Ska bita ihop och försöka, men som det känns nu så går det inte länge.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/tjat-och-biltur/

2 kommentarer

  • Petterjanuari 6, 2013 kl. 20:39
  • Svara

  Du ser med andra ord ut som en tvättbjörn eller någon av bröderna i Björnligan? 😀
  Killar gillar att göra lite bilturer till precis ingenstans eller av ingen anledning. Gustavsberg får mig att rysa lite. Jag jobbade för länge sedan hos komkurrenten Ifö Santiär. Vi hade ungefär samma relation som DIF och AIK. Hahahaha…..

  Hoppas skolan går bra. Om du flippar ut kan du alltid skylla på något handikapp och att du känner dig kränkt på grund av någon helt outgrundlig anledning. 😀 Det funkar ju för andra.

  1. Ja, exakt så. Möjligen jättepanda. Det fanns faktiskt en del fina områden där, runt vattnet låg det svindyra kåkar som jag nästan skulle kunna tänka mig att bo i. Om jag var tvungen, alltså. 🙂

   Bra idé, jag känner mig faktiskt lite förolämpad varje gång jag tänker på att jag måste gå dit för att få några futtiga korvören!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.