Träning och lärarbyte

Mittwoch! I dag blir det jobb, och sen ett besök på skolan. Vi har ny lärare igen från och med den här veckan, tydligen. Han är säkert bra, så det blir förhoppningsvis ingen värre katastrof än vad det redan är. Eller vad vet jag, jag var ju hos läkaren i måndags, så det kanske har hänt något redan. Jag har med allra största sannolikhet inte missat något som jag inte antingen redan kunde, eller inte kan komma ikapp med i dag.

Skulle vara skönt att åka till gymmet, men det är helt och fullständigt omöjligt så här på vardagarna. Älskaren R kommer hem ganska sent, och efter middag och ihoppackning inför nästa dag så är det liksom bara ett par timmar kvar tills jag inte orkar hålla de små blå öppna längre. Dessutom är kroppen slut, så det blir inte mycket till tung träning, och då kan jag lika gärna göra lite vanliga övningar (som alla borde göra) hemma.

I min perfekta värld i framtiden är jag på gymmet minst två dagar i veckan, helst fyra. I den riktiga världen orkar jag inte åka långt bort och träna, när jag både jobbar och pluggar, och dessutom tar mitt gymkort slut om ett par veckor. Jag har tur om jag får in ett eller två besök. Ja, ja. Dagens projekt om det blir tråkigt i skolan är att fylla i en blankett till Försäkringskassan. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/traning-och-lararbyte/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinajanuari 16, 2013 kl. 08:54
  • Svara

  Skottar, skottar och skottar, det är vad jag gör idag förutom att jag ska arbeta också.
  Ha en så bra onsdag som det går och en kram till dig också!

  1. Ja fy, så mycket snö att flytta på! Akta ryggen! 🙂

  • Litelollojanuari 16, 2013 kl. 10:08
  • Svara

  PEOPLE WHO WEAR FUR SHOULD BE TREATED LIKE THE ANIMALS WHO ARE KILLED FOR THEIR FUR.

  https://litelollo.blogg.se/2013/january/so-do-i.html#comment

  1. Jaha, tand för tand? Låter medeltida. Gäller det även skinn och läder (skor, väskor, bälten, bilsäten) får nog de flesta flå sig själva.

  • Tatianajanuari 16, 2013 kl. 14:31
  • Svara

  Jag lagar käk och tvättar 🙂
  Och faktiskt så blir det gymet i kväll. Ska dansa lite och leka att jag är med i Fame. Och det ska bli så roligt !!

  Hemmaträning kan de flesta göra .Lite situps, armhävningar, sitta mot en vägg å tåhävning . Hur svårt kan det bli ?

  Kram

  1. Precis – alla kan! Vad kul med lite dans, det står på min lista över saker att göra när jag blir lite friskare i ryggen! Hoppas det blir kul, kram!

  • Malinjanuari 16, 2013 kl. 15:37
  • Svara

  Jag är hemma från jobbet dårå. Det gick inte i dag. Men i morgon är jag tillbaks, hoppas jag. Kram!

  1. Ja, stackare! Hoppas att vi ses i morgon – men bara om du orkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.