Tung dag

Fy fasen vad trött jag är nu. I går kväll tog allt liksom stopp, och jag trodde att jag skulle gå i bitar på gymmet. Började med att förbränna varenda energidepå som fanns genom att köra alldeles för tungt i bänkpressen, sen var jag helt mosig. Inte bara har jag träningsvärk nu, jag har även små randiga blåmärken på skuldrorna. Fortsatte med lite axlar, triceps och sprintintervall på cykel, men sen tog det verkligen tvärstopp.

Vaggade hem, det tog tre gånger så lång tid som att gå dit, och stuvade i mig lite mackor. Vid det här laget var klockan redan tio, så det var bara att duscha och lägga sig. I morse var jag okej igen, men nu vill jag gå i dvala. Jävligt ont i ryggen, känns som ryggskott på G igen. Har i alla fall knappt suttit, och gått mycket, så det är bara att hoppas att det inte blir så allvarligt. Jag har inte ens en stol på kontoret. Lite lustigt det där – de som har eller har haft problem med ryggen står upp, och alla andra sitter tills de får det. Typ.

Ergonomisk sadelstol håg capiscoMen jag har i alla fall klippt mig! Trodde faktiskt inte att jag skulle komma iväg, men nu är det gjort, och bra blev det. Jag är väldigt nöjd, men sen sa älskaren R att jag var finare när håret inte var riktigt så kort. Jaha, inte mitt problem, jag tänker inte ha det särskilt mycket längre i alla fall. I kväll blir det lugna puckar, ska dricka te och och äta upp en påse Fruxo som jag hittade i datorväskan. Den gick ut i december, och är stenhård, men smakar säkert gott ändå. Jag har faktiskt helg nu!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/tung-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.