Välkommen, slask!

Jag välkomnar slask! Så skönt att det inte längre är nittiosju minusgrader när man står och väntar på taxin (för vänta får man oftast göra). Jag skiter fullständigt i om det är smutsigt, grått och blött, så länge jag inte fryser häcken av mig. Det skulle visst bli kallt igen till helgen, men inte fullt lika illa.

Slask på trottoaren efter snöfall.

I går var första sjutimmarsdagen på jobbet. Det gick bra när jag var där, men var (som förväntat) väldigt trött på kvällen. Det är jag ju oavsett, och alltid när man byter arbetstid tar det ju ett par veckor innan man har vant sig. En ledig dag mitt i veckan och tredagarshelg kan ju i alla fall inte bli annat än bra.

Måste klippa mig, kanske ska göra det på onsdag då. Eller på fredag, för då ska jag ändå in till stan trots att jag är ledig. Eller nån annan gång… Skulle vilja tona det också. Skit samma, ingen har väl dött av att ha en icke-frisyr ett par veckor. Men nog om det, nu ska här jobbas! Vad tycker du om allt slask ute?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/valkommen-slask/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monica/handbrutenjanuari 29, 2013 kl. 09:10
  • Svara

  Jag gillar slasket skitbra. 🙂 Tycker heller inte om kyla. Sol och värme, det gillar jag.

  Grattis att det så bra på jobbet! Hoppas du klara dej fint i fortsättningen också.
  Kram/Monica

  1. Tack så mycket! Ja, visst är det skönt med lite värme – bara 5 månader till midsommar!! 🙂

  • Den Rockande Kockenjanuari 29, 2013 kl. 11:45
  • Svara

  Slasket välkomnas, det ger en fingervisning om att det blir mildare och vi slipper allt det där eländiga vita och kalla… Have a rocking great day..

  1. Verkligen! Jag ser ljuset…

  • Tofflanjanuari 29, 2013 kl. 14:18
  • Svara

  Jag gillar inte snö, kyla och halka, så slask är bättre. Just nu tycker jag så, i alla fall. Men det är fortfarande rätt halt här… 🙁

  1. Hoppas att plusgraderna håller sig kvar! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.