Böcker och hopplöshet

Det var så skönt att lämna tillbaka böckerna och de hjälpmedel jag fått låna i går! En sten föll verkligen från bröstet, och det var så underbart att bli av med grejerna! Stannade och fikade och pratade lite också, och jag kommer att sakna några i klassen. Med lite tur kan vi ses ändå.

Åkte vidare till Arbetsförmedlingen för att lämna datorn och skriva på papper. De har en väldigt trevlig lokal, men av någon anledning känns det ändå som om man möts av en vägg av hopplöshet när man kliver in där. De trasiga människorna som inte vet hur man fyller i sina uppgifter på datorn, och inte har haft något på sitt CV på 20 år, osar av negativitet. ”Vad ska jag trycka på, på musen?

revlig och hjälpsam personal (för det mesta, nu när hon som anklagade mig för att ha ljugit och avanmälde mig från a-kassan är borta) gör så gott de kan. Sen tog jag mig till Östermalm och min behandling på Pinto & Co, som jag vann i en tävling. Jag vinner aldrig något, så bara grejen att vinna var fantastisk! Och det blev verkligen en glad överraskning. Vad jag gjorde där får ni läsa mer om senare, för nu väntar frukost och planering för dagen. Vad ska du göra i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/bocker-och-hopploshet/

2 kommentarer

    • Tofflanfebruari 2, 2013 kl. 19:02
    • Svara

    Jag hade hoppats få med mig nån till en slöjd-antik-hälsomässa här i stan, men ingen nappade. Så jag har städat, strukit kläder och telefonerat här hemma.

    1. Det låter som en ganska skön dag – i mina öron i alla fall! Jag har slagits på stormarknaden och tränat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.