Hyper och tacksam!

Som sagt, jag är väldigt tacksam och det blev verkligen en överraskning gällande den där behandlingen jag vann! Eftersom jag faktiskt har ett medicinskt problem och redan är så snygg jag kan bli (nej, jag är inte seriös) fick jag träffa läkaren som äger kliniken, så någon lyxig skönhetsbehandling blev det inte. Snarare smärta. Jag tänker inte gå i närmare detaljer på vad vi gjorde och pratade om, men han började med en neurologisk undersökning.

Sen följde lite andra tester, och han behandlade ett område i ryggen, väldigt försiktigt. Jag får ju inte egentligen stretcha, och inte heller bli utknäckt av en kiropraktor. Han rätade ut ryggraden och gav lite vila åt diskarna. Pratade om kroppen, mediciner och vitaminer, livet, musik och jobb.

Kliniken är inte ansluten till landstinget, eftersom de även ägnar sig åt osteopati, och det inte finns någon legitimation för sådana i Sverige ännu. Trots att det är väl dokumenterat att en del behandlingar kan ha väldigt bra effekt på just smärta. Hur som helst, han träffar alltså många som inte får någon hjälp genom den ”vanliga” sjukvården, och ser privata kliniker med annorlunda tillvägagångssätt som en sista utväg. Ändå hade han inte träffat någon som jag i Sverige ännu.

Jag hade varit nöjd bara över att få komma dit, få behandlingen och lite kunskap (karln var oerhört smart och påläst), men det var inte allt. Jag vet inte om det var för att jag är ett omöjligt fall, eller inte har fått någon hjälp någon annanstans, men han erbjöd sig att ta emot mig fler gånger – utan kostnad för mig! Va!? Helt otroligt! Jag blev så glad att jag fällde en lite tår när jag kommit ut därifrån!

Har ju fortfarande ingen aning om det kommer att göra någon skillnad i långa loppet, men jag är tacksam för alla som försöker. Och nog hände det något alltid, för i dag har jag väldigt ont – som vanligt när någon gör något med min kropp. Hyperreaktiv och hypermobil, undrar vad med med prefixet hyper jag är… Jag är väldigt tacksam, stort tack till Louisa och Katrin på Pure PR!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/hyper-och-tacksam/

2 kommentarer

    • Tofflanfebruari 2, 2013 kl. 19:01
    • Svara

    Hoppas, hoppas att den här behandlingen funkar! Och kostar det inget och inte känns alldeles helt för jäkligt ont, dessutom…
    Kram pårej!!

    1. Ja, och allt man provar är ju en liten bit på väg åt rätt håll! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.