Byter tema

Jag är så illa tvungen att byta tema på bloggen. Tvungen kanske var att ta i, men det tema jag använder nu är gammalt och fungerar inte med alla funktioner som finns i WordPress. Dessutom går det inte längre att redigera, vilket är ett måste för mig. Lite synd, för jag gillar det. Det kommer alltså att ske lite förändringar i utseendet.

Det har varit på gång länge, men först nu börjar det bli lite mer angeläget. Det kanske till och med mycket förändringar. Lite nu, lite sen, och får jag inte till det byter jag väl tillbaka. Så tills vidare får ni hålla till godo med lite ändringar, och kanske en ful design. En liten stund, i alla fall. Wish me luck!

Header med stjärnor Arga Klara. Byter tema.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/byter-tema/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Ovant, men rent och snyggt – så här länge! Fyll det nu med “snusk”! (Skojar bara!)

  1. Ska pimpa så mycket jag kan! 🙂

 2. Ooops! Så blev det slimegrönt… 😡

  1. Haha, alltid kan man reta någon! 😀

 3. Oj vad jag blev förvånad då jag kom hit. Men det blir nog bra tillslut 😀 Ovanligt med annan färg än det röda och gula man är så van att se här.

  1. Ja, har haft det nästan ända från början! Men det funkade inte längre, så något behövdes göras. Vi får se om jag behåller det här eller ändrar mer!

 4. Nytt igen! Maj gadd! Men jag gillar det som är orange, det vet du!! 😛

  1. Och än är det inte klart! Måste leka med fräsiga färger och funktioner, och översätta lite mer saker i koden. Sen kanske jag byter tillbaka igen! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.