Katter leker pattycakes

En av de roligare videorna med katter jag sett på länge. Inte bara är katterna roliga, som sitter där och bråkar med varandra ett par minuter, utan att det utvecklas till något mer eller att någon går därifrån, men konversationen som är tillagd är helt underbar! Två katter, förmodligen mer eller mindre vänner, som leker patty cakes, en sån där liten lek där man klappar mot någons händer i olika rörelsemönster.

Det är så enkelt att personifiera katter med lite mänskliga beteenden, och så blir det helt plötsligt skitkul! Den här videon hade nog varit rolig även om det inte var en dialog med, för katterna är faktiskt sjukt söta som sitter där och tassar på varandra. Se den!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/katter-leker-pattycakes/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.