Duschtankar

Häromdagen när jag hade tvättat hängde jag upp en labbrock (ja, en rock man har på sig i labbet, fråga mig inte varför) på en galge på stången där duschdraperiet hänger. Inget konstigt med det, förutom att det var en labbrock – men stången ramlade mer! Nåja, älskaren R satte tillbaka den, inget konstigt med det heller.

Lite senare stod han i duschen, och efter att han var färdig och hade torkat av sig hördes det ett litet brak, följt av ett ”Aj!” och några svordomar. Den hade ramlat ner igen, och självklart landat i huvudet på honom! Jag skrattade mig blå, för han blev både blöt och arg! Hahaha! Hade det varit jag hade jag blivit helt sjukt irriterad!

Gummidutten i ena änden av stången hade gått sönder, så att själva röret gled mot väggen och flög iväg. Måste lagas. I värsta fall köpa ny stång. Jag har världens bästa dusch. Nästan 2 x 1 meter, gott om plats för att undvika att bli anfallen av ett kallt, blött draperi medan man står och försöker värma upp sig i duschen. Man kan ta in en pall om man vill, eller kanske duscha tillsammans med tre andra om man vill det.

Duschdraperi

Den är helt perfekt, eller var i alla fall. Det stod ett exklusivt badkar där när jag flyttade in, men det var nog inte mer än 1.40 långt. Helt värdelöst, vem ryms i ett sånt? Sålde det på Blocket för femtusen (!) spänn, och har världens bästa dusch i stället. Med trasig stång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/duschtankar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.