Fara med att blogga!

Har upptäckt en helt ny fara! Tänkte visa en bild på en ny tröja jag köpte för någon vecka sedan, men det gick sådär. R ville inte fota, det blev bara en halv jag, eller fokus på något annat än tröjan. Så förutom färgen, vilken jag älskar, så syns det inte hur snygg den är. Det är nämligen något i vägen – en storvuxen katt!

Arga Klara och en söt grå katt. Bloggarnas fara, posering!

Sekunden efter den här bilden togs fick katten spatt, och ryckte iväg med avstamp i mitt tumfläsk. Ni vet, mellan handleden och tummen. Så nu har jag ett djupt rivsår, som inte lär läka på flera veckor. En helt ny fara med att vara bloggare, alltså. För jag hade aldrig kommit på tanken att be R fota tröjan så att jag kunde visa den, innan jag hade en blogg. Hädanefter ska jag ge mig själv risktillägg vid händelse av fotografering, så det så. Ska dessutom investera i snygga plåster, eftersom jag lär behöva sådana mer och mer ofta…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/fara-med-att-blogga/

2 kommentarer

    • Rolfmars 9, 2013 kl. 07:38
    • Svara

    Jag bara älskar katter/ Ps ilskna kattor brukar få rivet skinn.

    1. Haha! Bra poäng där. Den grå figuren på bilden är i alla fall så snäll att han är dum.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.